Aktuális

Nem tudtak segítséget hívni: majd egy hétig halott nagymamájával élt egy 5 és egy 7 éves kisfiú

Bors

Létrehozva: 2021.01.12.

Az egyikük tanárnénijének köszönhetik, hogy rájuk találtak.

Forrás: NBCDFW

Borzalmas dolgokat kellett átélnie egy texasi kisvárosban két kisfiúnak, ugyanis miután az őket nem sokkal korábban hivatalosan is örökbefogadó 71 éves nagymamájuk elhunyt, nem tudtak segítséget hívni, így közel egy hétig az idős halott asszonnyal voltak kénytelenek együtt élni.

Az 5 és 7 éves fiúk nem tudták feloldani a nagymama telefonjának biztonsági kódját, ezért nem is tudtak telefonon segítséget kérni. így öt napon keresztül saját magukra mostak, illetve egyedül oldották meg az evést és az öltözködést is.

A házat pedig riadalmukban nem merték elhagyni, így csak akkor találtak rájuk, amikor az idősebbik fiú egyik tanára aggódva látogatta meg őket, miután a gyerekek napok óta nem adtak magukról életjelet.

Tudták, hogy valami nincs rendben. A nagymamával rendszeresen tartották a kapcsolatot, így amikor az idős asszony eltűnt, tudták, hogy valami baj történt.

– idézi a brit Metro Kristen Zastoupil, a helyi iskolakörzet egyik vezetőjét. Connie Taylor egyébként minden valószínűség szerint természetes halált halt, ugyanakkor a boncolása majd csak a napokban fog minden kérdésre választ adni.

Azt, hogy a két kisfiú biológiai szüleivel mi a helyzet, nem tudni. A testvérek most befogadószülőkhöz kerültek és a rendőrség szerint ahhoz képest, hogy milyen traumát kellett átélniük, jó egészségi állapotban vannak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek