Aktuális

Hatalmasat szexeltek a konyhapulton, majd a személyi edző kidobta 20 évvel idősebb barátnőjét, mert túl öreg hozzá – 18+

Bors

Létrehozva: 2021.02.11.

Az 53 éves Katreen Hardt hat éven át élt se veled se nélküled kapcsolatban a nála 20 évvel fiatalabb párjával. Elmondása szerint a szex annyira fantasztikus volt vele, mint még soha senkivel. Utólag azonban rájött, a fiatal személyi edző legtöbbször csak játszott vele. 

Közösen főztünk otthon, aztán a következő pillanatban már a konyhapulton szexeltünk, olyan vadul, mint még sosem – emlékezett vissza a Németországban élő brit műsorvezető, aki eleinte nem akart kapcsolatot a férfival a nagy korkülönbség miatt, de végül beleszeretett. 

Szeretkezés után a 33 éves fiatal szívtelenül kidobta a nőt, mert túl öreg hozzá. 

Hardt és a fiatal személyi edző 2015-ben egy közös barátjuk által ismerték meg egymást. Néhány hónappal később randiztak először, azóta pedig hol összejönnek, hol szakítanak.

A műsorvezető az évek során elfogadta hogy sosem lesznek egy pár, de valamiért nem bírt elszakadni sem a férfitől teljesen. Ugyan úgy ahogy a fiú sem akarta végleg megszakítani a kapocslatot vele. 

Miután legutóbb szakítottak a férfi két évre eltűnt, de nemrégen ismét megjelelt az életében. Hardt most életrajzi könyvet írt, amibe különös szerelmi viszonyuk története is bekerült, nem spórolva benne a pikáns részekkel.  

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek