Aktuális

Kölyökképú pedofil erőszakolt meg egy 12 éves kislányt – 18+ videó

Bors

Létrehozva: 2021.02.04.

A 18 éves amerikai Michael Campbell McGill elvitt magával egy 12 éves kislányt kocsikázni, ám amikor szüleinek elmondta, mi történt az úton, azonnal a rendőrségre szaladtak. 

Kiderült ugyanis, hogy a fiatal férfi megerőszakolta a gyermeket a kocsiban. 

Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a család milyen kapcsolatban állt a férfival, akiről később kiderült, hogy pedofil, de a rendőrség szerint most nem is ez a lényeg. Sokkal fontosabbnak tartják kideríteni azt, hogy McGillnek vannak-e további áldozatai. 

A hatóségok az esettel kapcsolatban annyit közöltek, hogy a 18 éves olyan szexuális dologra kényszerítette a kislányt, amit a gyermek nem akart. 

A férfit azonnal őrizetbe vették és csak egymillió dolláros óvadék fejében védekezhet szabad lábon. A bántalmazott kislány családja nem örült az óvadék lehetőségének, de ügyvédjük megnyugtatta őket: kizárt dolognak tartja, hogy McGill közalkalmazottként dolgozó édesanyja és mozgássérült édesapja össze tudnak szedni ennyi pénzt. 

A pedofíliával vádolt férfi szülei képtelenek elhinni, hogy fiúk szexuálisan bántalmazott volna egy kislányt. Édesapja szerint fia kitűnő ember, segítőkész és az iskolában is mindig példás volt a magatartása. 

Michael Campbell McGill jelenleg a rácsok mögött várja tárgyalásét. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek