Aktuális

„Tíz perc múlva jövök” – mondta a férfi, aki végül gyerekkori szerelmével egyszerre vesztette életét

Bors

Létrehozva: 2021.02.13.

Horrorbalesetet szenvedtek, esélyük sem volt a túlélésre.

A 23 éves Hannah Elsworth-Utley és a 24 éves Jack Nunn még gyerekkorukban szerettek egymásba, és egészen tavaly júniusig szinte minden pillanatukat együtt is töltötték. 

Tavaly június 20-án Hannah áthívta magukhoz egyik barátnőjüket és az egész napot együtt töltötték, miközben Jack videójátékozott. Az ottalvós buli után másnap a barátnő taxival szeretett volna hazamenni, ám Jack felajánlotta, hogy hazadobja a lányt. A neten barátainak a férfi azt írta, tíz perc és újra otthon lesznek, így Hannah, Jack és a barátnő hármasban útnak indultak a férfi fehér Audijával.

Miután a barátnőt hazavitték, a szerelmesek már hazafelé tartottak, amikor az autójuk megcsúszott és egy fának ütközött. A balesetben mindketten azonnal szörnyethaltak.

A környéken lakók először csak a hatalmas csattanásra lettek figyelmesek, majd hamar megpillantották a teljesen összeroncsolódott autót is. Az egyik szemtanú próbálta kiszabadítani a roncsok közül a párost, ám nem járt sikerrel és mire a segítség a helyszínre ért, az autó már lángokban állt.

Hannah és Jack boncolása során kiderült, hogy már az ütközésben mindketten életüket vesztették, ahogy az is egyértelmű, hogy az autó a baleset előtt jóval átlépte a megengedett sebességhatárt.

A fiatalok gyászoló családja egészen idáig várt arra, hogy kiderüljön, pontosan mi is vette el tőlük őket, és mindössze az vigasztalja őket, hogy a szerelmespár egyszerre távozott a túlvilágra, és egyiküknek sem kellett szenvednie.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek