Aktuális

Parkolóban hagyta el a 300 milliós lottószelvényt – mégis ő a világ egyik legszerencsésebb embere

Bors

Létrehozva: 2021.03.23.

Fél napon keresztül dicsekedett a férfi, hogy milliókat nyert a lottón, mire rájött, hogy a szelvény nincs sehol.

Igencsak kalandos utat járt be egy lottószelvény az amerikai Tennessee államban, közelebbről Sparta városában. A filmbeillő eseménysor március 10-én vette kezdetét, amikor Nick Slatten úgy döntött, vesz egy szelvényt, hátha rámosolyog a szerencse. A következő reggel ellenőrizte a számokat, és kiderült: nyert, méghozzá nem is keveset: több mint 1,1 dollárt, azaz nagyjából 360 millió forintot – az örömhírt pedig azonnal el is mondta szinte minden családtagjának. Nagyjából fél nap múlva azonban jött a hidegzuhany:

nincs meg a szelvény!

Slatten akárhogy is kereste, nem találta a nyertes papírdarabkát. Miután a lakást feltúrta, kénytelen volt újrajárni azokat a helyeket, ahol az előző nap folyamán megfordult, hátha újra mellészegődik a szerencse, és rátalál az elveszett lottószelvényre.

Hihetetlen, de egy autóalkatrészüzlet parkolójában, a földön, egy parkoló autó mellett rá is talált – bár nem túl fényes állapotban.

Egy millió dolláros szelvényről van szó, és valaki rálépett – hitetlenkedett a férfi, akit ezek után minden bizonnyal a világ egyik legszerencsésebb emberének nevezhetünk, ugyanis nem csak hogy a mesés nyereményre volt elképesztő kicsi esélye, de arra is, hogy az egy nappal korábban elhagyott szelvényére rátaláljon – számolt be a különleges történetről a New York Post.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek