Aktuális

Kokaint szórt a fitymájá alá a perverz orvos, azzal gyilkolt – 18+

Bors

Létrehozva: 2021.03.10.

Mintha csak a Szürke ötven árnyalatát olvasnánk.

Még évekkel azután sem úszhatja meg a további felelősségrevonást egy német orvos, hogy gyilkosság vádjával már jogerős börtönbüntetését tölti. 

A 42 éves Dr. Andreas David Niederbichler ugyanis még évekkel ezelőtt

titokban kokaint szórt a fitymája alá, mielőtt 38 éves szeretője, Yvonne orálisan kielégítette őt, ám az adagot elmérte, így a nő nem sokkal az aktus után belehalt a drogtúladagolásba.

A bíróságon kiderült, hogy a magdeburgi férfi a szeretőjén kívül is rendszeresen bedrogozta partnereit a tudtuk nélkül. Állítólag azért, mert a nők a kokain hatása alatt a jobban hajlottak a sebész extrém szexuális kéréseire. Több nő számolt be arról, hogy a férfi vaginális, anális vagy orális közösülés közben drogozta be őket szintén ezzel a módszerrel, de olyan is akadt, akinek a szert a pezsgőjébe szórta. 

Volt olyan nő, aki a légyottjuk után autóbalesetet szenvedett, de olyan is, akinek rohama lett. Niederbichler tettéért kilenc év letöltendő börtönbüntetést kapott, és egy friss hír szerint szeretője özvegye és fia nemrég egy polgári pert is megnyert vele szemben. Eszerint az orvosnak 

10,4 millió forint kártérítést kell fizetnie, illetve Yvonne temetésének több mint 3 milliós költsége is őt terheli.

Niederbichlert egyébként a Szürke ötven árnyalata-filmek főszereplője után a német Christian Greynek is nevezték, hiszen Yvonne meggyilkolása után kiderült, hogy még legalább három nőt drogozott be szex előtt vagy közben és egyébként is számos szeretőt tartott. Az orvos kábítószerfüggőségét jelenleg is kezelik, és ha letölti a rá kiszabott büntetést, még akkor is börtönben marad egészen addig, amíg egy bizottság úgy ítéli meg, hogy már nem jelent veszélyt magára, illetve a társadalomra.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek