Aktuális

Nem számít az emberélet? Gyurcsányék továbbra is gyűjtik az aláírásokat az oltásellenes petícióhoz

Címkék
friss

Bors

Létrehozva: 2021.03.31.

A Gyurcsány-párt oltásellenes petíciója még mindig elérhető a párt petíciós honlapján.

Gyurcsányék január 16-án jelentették be, hogy petíciót indítanak a kínai vakcina ellen, a petíció pedig azóta is elérhető a párt honlapján.

Úgy tűnik, a DK-nak nem számítanak az emberi életek, hiszen tombol a koronavírus-járvány harmadik hulláma, sőt, a hírek szerint olyan DK-s politikus is elhunyt, aki hallgatott Gyurcsányékra és visszautasította a kínai vakcinát.

A magyar szakemberek szerint a hazánkban alkalmazott valamennyi vakcina hatásos és biztonságos, és azt nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a járványból a védőoltás az egyetlen kivezető út. A Gyurcsányék által kifogásolt kínai Sinopharm vakcinával egyébként már több millió embert oltottak be szerte a világon...

Annak fényében, hogy a világ számos országában tömegeket oltanak be a kínai vakcinával, különösen érthetetlen, hogy a Gyurcsány-párti polgármesterek nemrég felszólították a kormányt, hogy ne küldjenek orosz és kínai vakcinát azokba a városokba, ahol gyurcsányista vezetés van, miközben ezekben a városokban is sokan várják, hogy hatékony és biztonságos koronavírus elleni vakcinához jussanak. Gyurcsányékat azonban ez nem érdekli. A baloldal oltásellenes kampánya miatt emberek halhatnak meg.

A Gyurcsány-párt és az általa vezetett baloldal már a járvány kezdete óta csak azzal van elfoglalva, hogy akadályozzák a védekezést: kamuvideókat, kamuhíreket gyártanak és ezért csinálják az oltásellenes kampányt is, hogy elbizonytalanítsák az embereket és tovább tartson a járvány.

Arról a Bors is beszámolt, hogy Gyurcsányék stratégiája az, hogy minél inkább elnyújtsák a járványt, mert minél rosszabb a járványhelyzet, annál jobb a baloldalnak. Ezt kedden még meg is fejelték egy ízléstelen nyilatkozattal. Egy baloldali tanácsadó azt mondta, az elhunytak hozzátartozóinak kéne kampányolni a pártoknak. Szerinte a gyászból adódó fájdalmat  kellőképpen ki kéne használni a baloldalnak, mert ez akár több százezer embert is elérhet. A baloldalnak és Gyurcsány Ferencnek, tehát semmi sem drága, ha hatalomról van szó.

Miért gyűjtik Gyurcsányék az adatokat?

A NAIH is több kifogást emelt a petíció kapcsán, mert a Gyurcsány-párt tájékoztatójában külföldi adatfeldolgozó cégek is szerepelnek, amelyek mind Gyurcsány bizalmi embereihez kötődnek. Másrészt az adatkezelési tájékoztató nem megfelelő, nem világos, hogy a DK mit csinál ezekkel az adatokkal.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek