Aktuális

Bedrogozva, szex közben ölte meg a partnerét a kétgyermekes elvált apuka – 18+

Bors

Létrehozva: 2021.04.07.

A pár egy internetes szexpartner kereső alkalmazáson keresztül ismerkedett meg, a nő holttestét később egy parkban dobta ki az elvált apuka.

Forrás: Shutterstock

A most 51 éves ausztrál Dennis James Pietrobon még 2018 októberében gyilkolta meg szex közben, bedrogozva a partnerét. A 32 éves Nicole Cartwright testét később egy parkban dobta ki, a rendőrök azonban igen hamar a gyilkos nyomára bukkantak. 

szex és drog

A hatóságok szerint a pár egy internetes szexpartner kereső alkalmazáson keresztül ismerkedett meg. Találkozásuk során mindketten kábítószert, pontosabban metamfetamint fogyasztottak, ez pedig nagyban hozzájárult a tragédiához. 

holtan találták a cellájában

Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy mi okozta Cartwright halálát, ám a férfit gyilkosággal gyanúsítják. A kétgyermekes elvált apa azóta előzetes letartóztatásban várta, hogy döntsön a sorsáról a bíróság, ám húsvét vasárnapján Pietrobont holtan találták meg a cellájában. 

Ez is érdekelheti!

Holtan találtak egy fiatal lányt, akit előtte bedrogoztattak, aztán megerőszakoltak, majd elvitték a mobilját és bankkártyáját is, és azzal buliztak tovább

Hiba volt megmérgezni azt a medvét, miatta bukott le egy rakás kokaincsempész

A rendőrség nem árulta el, hogy mi okozta a fogvatartott halálát. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek