Aktuális

Dömötör: A baloldal egymillió oltástól fosztotta volna meg a magyarokat!

Címkék
oltásfriss

Bors

Létrehozva: 2021.04.12.

50 baloldali kepviselő irta alá a vakcinaellenes határozati javaslatot.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, Dömötör Csaba elmondta, miközben az ellenzéki politikusok széles körben megkapták az oltást, a nyilvánosságban az oltási program ellen vannak. Az államtitkár szerint turbó fokozatra kapcsolt az cinizmus és képmutatás, amit az ellenzék oltásokkal kapcsolatban művel. Az ellenzék mos épp a regisztrációt törölné el, amelynek segítségével már több mint 4 millió ember jelentkezett az oltásra, és amelynek köszönhetően a háziorvosok tudják, hogy kik szeretnék beadatni a vakcinákat. Felhívta a figyelmet arra, hogy a kormányhivatalok is segítik a leginkább kiszolgáltatott emberek regisztrációját, a 60 év felettiek pedig levélben is jelentkezhetnek oltásra.

Dömötör Csaba felidézte, hogy az ellenzék határozati javaslatban tiltotta volna meg a kínai vakcinák használatát, és az orosz oltást is ellenzi, így egymillió vakcinától fosztotta volna meg a magyarokat. „Ez nem oltáspártiság, ez tőrőlmetszett, fekete öves, okleves, doktori fokozattal ellátott oltásellenesség” – fogalmazott. Az egész baloldal az oltás ellen kampányol a járvány közepén – tette hozzá.

50 baloldali kepviselő irta alá a vakcinaellenes határozati javaslatot

50 baloldali kepviselő irta alá a vakcinaellenes határozati javaslatot. Egy sem volt köztük, aki azt mondta volna, hogy ezt azért mégsem kéne?

Közzétette: Dömötör Csaba – 2021. április 12., hétfő
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek