Aktuális

A nap legfontosabb koronavírus-hírei egy helyen – április 10.

Bors

Létrehozva: 2021.04.10.

A nap legfontosabb koronavírus-hírei egy helyen. Cikkünk folyamatosan frissül.

A nap legfontosabb koronavírus-hírei

8053 az új fertőzöttek száma Magyarországon, ezzel a járvány kezdete óta összesen 713 868 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 245 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 23 211 főre emelkedett.

* * *

A hazai oltási statisztikák jól alakulnak: a beoltottak száma 2 760 938 fő, közülük 1 171 475 fő már a második oltását is megkapta.  

* * *

A világon 134 545 099 ember fertőződött már meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 915 400 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szombat reggeli adatai szerint, 76 511 960-an meggyógyultak. Az országokra bontott fertőzési adatokat itt nézheti meg.

* * *

Mi a helyzet Csehországban vagy épp Szerbiában? Milyenek az adatok a horvároknál? Koronavírus-körképünket ide kattintva találja.

Egyéb koronavírus-hírek

Az a vakcina a jó, amit már beadtak. Szakértők szerint pedig a gyógyításban mindennek megvannak a kockázatai. Vallják: még az aszpirin is veszélyesebb a sokat támadott AstraZeneca vakcinánál.

* * *

Bosszúból köhögő hajléktalan tartja rettegésben egy újbudai pláza környékét. A férfi ugyanis azt, aki nem ad neki pénzt, maszkját lehúzva arcon köhögi, majd elinal. A helyiek közül többen már félnek elhaladni a környéken, és a hajléktalanok többsége is tart tőle. 

* * *

Kétszer támadta meg a koronavírus Igaly Diánát - másodjára elveszítette a küzdelmet. Az 56 éves korában a koronavírus következtében elhunyt olimpiai bajnokot családja, a sportlövővilág és az egész ország gyászolja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek