Aktuális

Húsvéti tragédia: először vitték sétálni szülei a kéthetes babát, akit a járdán gázolt halálra egy ámokfutó

Bors

Létrehozva: 2021.04.06.

Letartóztatták azt a 34 éves férfit, aki egy autóbalesetben elgázolt egy babakocsit. Kiderült, az elhunyt gyermek csupán kéthetes volt, szülei először mentek vele sétálni a tragédia napján.

Tragédiába fulladt a boldog család ünnepe: a 18 éves szülők húsvét vasárnap először mentek el sétálni a két hete született gyermekükkel, amikor szörnyű baleset történt. Egy autó halálra gázolta a kisfiút.

A felfoghatatlan baleset az angliai Brownhillsben történt, amikor egy BMW-s előbb egy Fordnak ütközött, majd onnan a járdára hajtott és elgázolt egy babakocsit, benne a csupán kéthetes Ciaran Leugh Morrisszal. A 18 éves szülők, Camaron Morris és Codie Holyman sokkot kaptak, egy fiatal járókelő próbálta meg kétségbeesetten újraéleszteni a babát a mentők kiérkezése előtt. A gyermeket kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

Bár nem sok időt tölhettünk veled, boldogok vagyunk, hogy megismerhettünk és a fiunknak szólíthattunk. Apa és anya szíve örökké fájni fog, mindennél jobban szeretünk

– idézi a The Sun a család rendőrségi közleményben megjelent szavait.

Kiderült, a kéthetes gyermekkel születése óta először voltak sétálni a szülei.

A BMW sofőrjét, a 34 éves James Paul Davist letartóztatták, hamarosan bíróság elé kell állnia. Közben a baleset helyszínét elárasztották a virágok és a plüssfigurák, ismerősök és ismeretlenek így fejezik ki együttérzésüket a gyászoló család felé.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek