Aktuális

Nem csak sármos, nagyon gazdag is – ismerje meg Diana hercegné szingli unokaöccsét

Bors

Létrehozva: 2021.05.19.

A Spencer-család nem áll rosszul, már ami a géneket illeti.

A néhai Diana hercegné családjából nemrég Lady Kitty Spencert mutattuk be, ám a család férfi ágáról sem lehet azt mondani, hogy ne lennének a szépség külsődleges eszközeivel felvértezve.

Harry herceg unokatesvére, és Diana unokaöccse, a 28 éves Louis Spencer igencsak jó partinak tűnik, és nem csak azért, mert ő fogja megörökölni az egykori hercegné családjának összesen több mint 5000 hektárnyi birtokát. A vöröses hajú Louist sokan Harry herceg lájtosabb verziójának nevezik, és a családi tradíciónak megfelelően hiába van három idősebb lánytestvére is, apja, Charles Spencer után ő lesz majd a család 10. grófja.

Kitty Spencer szerint Louis születése óta arra készül, hogy egyszer ő lesz majd a család feje, és testvérei ezért nem irigykednek rá, sőt, felnéznek rá, amiért öccsük ennyit dolgozik. Louis állítólag a nem túl távoli jövőben lép elő gróffá, és a család már meg is kezdte a hivatalos „hatalomátvétel” előkészítését. Spencerék egyébként a 16. század óta élnek Althorpban (ahol Dianát is örök nyugalomra helyezték), de a családnak vannak házai és birtokai Sandringhamben, Londonban, Northamptonshire-ben, Norfolkban és Warwickshire-ben is.

Louis Spencer 1994-ben született Dél-Afrikában, ám hamar az Egyesült Királyságba költözött, tanulmányait pedig az Edinburgh Egyetemen végezte el. Barátai szerint a fiatalember a fiatal Harry herceg ellentéte.

Nagyon visszahúzódó, és csendesen intézi a dolgait és halad az életével. Nagyon tehetséges színészként is, még ezen a téren is nagy jövő állhat előtte. Nagyon visszafogott és eredeti, tisztességes és kedves - és magas.

– idézi a Telegraph Louis egyik barátját, de ezt a véleményt osztja egy hollywoodi ügynökség is, akik szerint a férfi a nevével, és a külsejével együtt valódi megasztár lehetne az Egyesült Államokban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek