Aktuális

Ez a csaj pénzért mutogatja a neten pucér fenekét és gigakebleit, miközben még a szüleivel él együtt – 18+ fotók

Bors

Létrehozva: 2021.05.03.

Pedig jogi végzettsége van.

A 23 éves Alaw Haf előtt ígéretes karrier állt, hiszen Liverpoolban jogi diplomát kezdett és azt tervezte, hogy az ügyvédi szakmában helyezkedik el. Ám a fiatal lány nem volt túlságosan türelmes és a szakvizsga helyett inkább modellkedni kezdett.

Ma pedig már benne van az Onlyfans legnépszerűbb modelljei között (pontosan a top 2,8%-ban) és ezzel havonta több mint 2 millió forintot keres.

A walesi Alaw pedig igyekszik is boldoggá tenni követőit, hiszen a lehető legtöbb pikáns fotót és videót osztja meg magáról előfizetőinek. A vetkőzéssel pedig egyetlen célja van: annyi pénzt összeszedni, hogy megvehesse álmai otthonát.

Addig pedig kissé bizarr módon miközben lépten-nyomon mutogatja magát, a szülei és húga ugyanabban a házban élnek, ahol ő „dolgozik.”

Először persze nem akart hivatásosan is a meztelenkedésből élni, ám miután a koronavírus-világjárvány kirobbanásakor elvesztette edzőtermi munkáját, úgy látta, nincs más lehetősége. Számítása pedig igencsak bejött.

A szüleim tudják, mit csinálok, hiszen a szobámban készítem a fotókat és a videókat. Amikor először elkezdtem fehérneműs fotózásokra járni, előtte az engedélyüket kértem, és azt mondták, vállaljam be, hiszen ez egy igazi most vagy soha lehetőség számomra.

Alaw büszke arra, hogy anyagilag a saját lábára állt, ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy ilyen modellkarrier után nem biztos, hogy valaha is ügyvéd vagy akár tanár lesz belőle.

De tervei szerint ameddig ilyen formában van és fiatal, addig megkeres annyit, hogy utána befektetésekből és vállalkozásokból éljen.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek