Aktuális

Felfoghatatlan tragédia: holtan talált rá gyönyörű szerelmére az egyetemista

Címkék
friss

Bors

Létrehozva: 2021.07.22.

Az egyetemista elképesztő dolgokat állított arról az éjszakáról.

Még a hónap elején történt egy mérhetetlenül elkeserítő sorscsapás egy nevadai hotelszobában. Egy kaliforniai joghallgató és barátnője szálltak meg a végzetes szobában.

Miután segítséget hívott, Justin Medofotra aközben találtak rá, hogy megpróbálta újraéleszteni szerelmét. Stephanie Duarténa életét azonban nem tudták megmenteni.

A férfi azt állította, hogy előző este haragban aludtak el, mivel előtte vitatkoztak. Ám reggel már arra ébredt, hogy a nőt megverték, véres volt és eszméletlen.

Duarte állítólag halálos fejsérülést szenvedett, míg Medof testén ismeretlen sérülések keletkeztek. A lány családja később arról számolt be, hogy csak rövid ideje járt együtt a pár.

Ám a rendőröknek gyanús dolgokról számoltak be. A szomszédos szobában megszállt vendégek arról beszéltek, hogy Medof és Duarte szobájában veszekedésre utaló zajokat hallottak, és bútorokat is mozgattak.

Az is gyanús volt a nyomozónak, hogy Duarte teste már hullamerev volt, amikor megérkeztek, ami arra utalt, hogy addigra már több órája halott lehetett. Egy bizonyos ponton Medof állítólag nem volt hajlandó válaszolni a rendőrség kérdéseire, és ügyvédet kért.

Mindennek fényében a hatóság számára egyértelmű lett, hogy a férfi gyilkolta meg brutális kegyetlenséggel szerelmét. A veszekedésük oka azonban továbbra sem ismert. A Crime Online információi szerint a férfinak augusztus 2-án kell ismét bíróság elé állnia.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek