Aktuális

Hátborzongató: egy hatalmas UFO tűnt fel a tenger felett – Fotó

Címkék
UFOfriss

Bors

Létrehozva: 2021.07.06.

Egy diáknak sikerült lencsevégre kapnia a különös jelenséget. Tíz másodpercig tisztán látszottak a hatalmas fénylő pontok az égen.

Megdöbbentő felvételeket hoztak nyilvánosságra, amit a devoni tengerpart felett készítettek. A 36 éves Matthew Evans a múlt héten vette észre a fényes, azonosítatlan tárgyat, miközben kinézett a legfelső emeleti lakása ablakából.

Az egyetemista azonnal elővette a telefonját és lefotózta a gyanús tárgyat, aminek rejtélyes körülmények között másodperceken belül nyoma veszett. 

„A konyhaablakomból remek kilátás nyílik a tengerre, így azonnal kiszúrtam. Nem úgy mozgott, mint egy repülőgép. Sokkal lassabban mozgott, és egy darabig fel-le járt, majd jó tíz másodpercig lebegett. Elég sokáig maradt egy helyben ahhoz, hogy elővegyem a telefonomat és elkészítsem a képeket. Aztán gyorsan elszállt és soha többé nem láttam” - árulta el az egyetemi hallgató a Mirror oldalának, majd hozzátette: „A fény nagyon erős volt. Nem tudtam, mi lehet az, ezért úgy döntöttem, hogy lefényképezem.”

Matthew kijelentette, hogy még nem veszítette el a józanságát, így biztosnak tartja, hogy egy azonosítatlan repülőtárgyat látott. 

Az észlelést még hátborzongatóbbá teszi, hogy ugyanazon a héten történt, amikor az Amerikai Egyesült Államok Nemzeti Hírszerzési Igazgatója közzétette a régóta várt jelentést az UFO-król, amelyeket most azonosítatlan légi jelenségek (UAP) néven emlegetnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek