Aktuális

"Karácsony Gergely álhíreket terjeszt, de lebukott"

Címkék
friss

Bors

Létrehozva: 2021.07.14.

Gulyás Gergely szerint a főpolgármester hazugságai lelepleződtek.

A SOTE kutatása egyértelműen igazolja, hogy valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina 96 százaléknál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget a koronavírus ellen – írta legújabb bejegyzésében Gulyás Gergely. A Miniszterelnökség vezetője szerint a főpolgármester hazugságai lelepleződtek.

Karácsony Gergelynek a Gyurcsány Ferenc kegyeiért folyó harcban semmi nem drága. Politikai célból hetek óta kelt minden alap nélkül félelmet azokban a magyar emberekben, akiket kínai vakcinával oltottak be. Mostanra egyértelműen kiderült: a főváros által alkalmazott "vizsgálat" csak az emberek becsapására alkalmas, a védettség felmérésére nem.

Karácsony Gergely álhíreket terjeszt, de lebukott. A SOTE kutatása egyértelműen igazolja, hogy valamennyi...

Közzétette: Gulyás Gergely – 2021. július 14., szerda

A SOTE kutatása igazolja, hogy a Karácsony Gergely által a védettség hiányával megtévesztett emberek 88 százaléka is védett. Összességében valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina, így Sinopharm vakcinája is 96 százaléknál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget a koronavírus ellen – írta Gulyás.
A főpolgármester kevesebb mint két év alatt a fővárosban Európa legnagyobb közlekedési dugóit állította elő, aggasztó a köztisztasági helyzet, Budapestet újra elárasztották a hajléktalanok. Karácsony Gergely ahelyett, hogy a saját maga által okozott problémákra keresne megoldást, a beoltott és védett emberekben igyekszik félelmet kelteni, hogy ezzel is a kormányt rágalmazhassa. A főpolgármester bocsánatkéréssel tartozik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek