Aktuális

"Rémálommá vált az életünk" - sokkoló hírt közöltek a 3 éves kisfiú szüleivel

Bors

Létrehozva: 2021.07.18.

A kisfiú először csak furcsán tartotta a fejét, ez tűnt fel a szülőknek.

A kis Archie Vaughan egyik nap furcsán kezdte el tartani a fejét. A szüleinek azonnal feltűnt, de először nem tulajdonítottak neki túl nagy jelentőséget. Azonban amikor a 3 éves kisfiú járása is ingataggá vált, elvitték orvoshoz. CT-t és MRI-t is készítettek, és a szülők legrosszabb gondolata vált valóra: Archie-nak agydaganata van.

További vizsgálatokat folytattak az orvosok, és végül kiderült, a kisfiút a rák egy igen agresszív fajtája támadta meg, amelyet nem lehet műteni sem, és a sugárkezelés sem vezetne eredményre.

"Archie egyensúlyérzéke csökkenni kezdett, mostanra pedig jószerével nem tudja használni a jobb kezét. Az arca jobb oldalán is gyengébbek az izmok, a kis mosolya halványulni kezdett. Csalódott, hogy nem tudja megcsinálni azokat a dolgokat, amelyeket a többi gyerek. Nem tud futkosni velük, mert az agyában lévő daganat nem engedi."

A kisfiú számára adományokat gyűjtenek, a tengerentúlon ugyanis van olyan kezelés, amely segíthetne az állapotán, ám Leedsben nem elérhető.

Egyik reggel felébredt és azt mondta az édesanyjának: csak újra rendben akarok lenni, nem szeretek ilyen furán menni. Rémálommá vált az életünk, de küzdünk, nem adjuk fel" - mondták el Archie szülei.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek