Aktuális

Szörnyű dolog történt: brutálisan megtámadták a szépségkirálynőt

Bors

Létrehozva: 2021.07.06.

Horrorfilmbe illő jelenetek játszódtak le egy nyaralóban, amikor a féltékeny exférj rátámadt volt kedvesére.

Álmában sem gondolta volna az egykori szépségkirálynő, hogy volt férje fogja okozni a vesztét. Éppen a Costa Blanca-i nyaralójában volt Mhairi Campbell (60), amikor William McDonald teljesen elvesztette az eszét.

A vita azután robbant ki, hogy öt év után szakítottak, de William ezt nem volt képes elfogadni. A távoltartási végzés ellenére, a kora reggeli órákban megjelent Mhairi nyaralójánál. Hiába szólította fel a nő, hogy távozzon, William kiabálni kezdett és pénzt követelt. 

Mhairi az életéért küzdött, amikor volt férje háromszor is belevágta a pengéjét. Utolsó erejével sikerült a hálószobájába menekülnie, majd az ágya alá rejtőznie. A kegyetlen férfi a véresen és kínok között szenvedő volt feleségétől még megkérdezte, hogy akar-e búcsúlevelet írni lányának, majd fehérítővel feltakarította a tetthelyet és elmenekült. 

Azonban a dulakodás és veszekedés hangjára a szomszédjuk felfigyelt, aki kihívta a rendőrséget. A nyomozók a saját vérében feküdve találtak rá az East Kilbrideből származó Miss Skóciára. A nő hátán, karján és hasán találta el a szúrás, de csodálatos módon életben volt. 

„Még mindig emlékszem, amikor visszavittek a lakásomba, hogy összeszedjék a ruháimat. Éppen akkor fejezték be a helyszínelést, és a szalag még mindig fent volt. Emlékszem, ahogy az ágyat néztem, ahová bemásztam, és arra gondoltam: "Hogy jutottam ki onnan élve?". Majdnem nem sikerült. Olyan volt, mint egy mészárlás helyszíne. Mindig is lesznek rossz napjaim és visszaemlékezéseim, de azt hiszem, végre képes vagyok elkezdeni feldolgozni, mert most már végre vége van” - emlékezett vissza a megdöbbentő pillanatokra Miss Skócia a Daily Star oldalának. 

A 61 éves, Rutherglenből származó McDonaldot a héten ítélték el gyilkossági kísérletért a dél-spanyolországi Alicantéban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek