Aktuális

Undorító, mit műveltek a mentősökkel Miskolcon

Címkék
mentőfriss

Bors

Létrehozva: 2021.07.23.

Hihetetlen, mit meg nem engednek maguknak az emberek.

Elképesztő, egyesek miben lelik örömüket... A miskolci mentésirányításhoz csütörtökön is özönlöttek a segélykérő telefonok. Délután, amikor már épp csendesedni látszott a dolog, egy férfi hívta fel őket azzal, hogy brutális autóbaleset történt, ahol négy eszméletlen sérült szorul gyors ellátásra.

A bejelentő készségesen válaszolt a mentésirányító kérdéseire és a betegvizsgálati teendők során is együttműködőnek tűnt, azonban perceken belül megszakította a hívást és elérhetetlenné vált.  A rutinos mentésirányító ezúttal mentőhelikoptereket és esetkocsikat is indított segítségül, itt azonban hamar kiderült, hogy baleset a megadott helyszín környékén sem történt!

"Az egységek így rövid időn belül felszabadulhattak,  az ordenáré gesztus fölött nem tudtak szemet hunyni a mentők, ezért minden szükséges lépést megtettek a férfi felelősségre vonása érdekében" - írták a Facebook-bejegyzésükben az Országos Mentőszolgálat munkatársai.

❗️RITKA ÍZLÉSTELEN TRÉFÁT ÜZTEK A MISKOLCI MENTÉSIRÁNYÍTÁSSAL❗️🤬Tegnap igazán toppon voltak a Miskolci Mentésirányítás...

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2021. július 22., csütörtök
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek