Aktuális

Vérfagyasztó: több mint 70 alkalommal szúrta meg 12 éves barátját a tinédzser

Címkék
friss

Bors

Létrehozva: 2021.07.06.

Elképesztő indokkal támadt rá barátjára egy fiatal srác. Még a rendőröket is sokkolta a hátborzongató eset.

Az angliai Lincolnshire-beli Bostonban élő Roberts Buncisra holtan találtak rá az otthona közelében lévő erdős területen. A 12 éves gyermek halálát több mint 70 késszúrás okozta, és a nyakán olyan jelek voltak, amik arra utalnak, hogy valaki megpróbálta lefejezni.

A hátborzongató esetet még inkább elképesztőbbé teszi, hogy az ügyben éppen Roberts egyik barátját tartják felelősnek. A most 15 éves fiú elismerte, hogy megsebesítette Robertset, de a gyilkosságot nem vállalta magára. Sőt azt állította, barátja támadt először, bár hazugsága hamar kiderült a nyomozok számára. 

Az elhunyt kisfiú testén az orvosszakértő 22 különböző sérülést talált. Sőt az is egyértelmű vált, hogy a gyilkos nemcsak a lefejezéssel próbálkozott, hanem a kezét és az ujjait is megpróbálta levágni. A brutális kegyetlenségnek végül az vetett véget, hogy a kés beletört Roberts koponyájába. 

Ezzel azonban még nem értek véget a megdöbbentő fordulatok. Ugyanis mint kiderült, a 15 éves srác, azért haragudott meg barátjára, mert nem akart neki segíteni kirabolni egy boltot, hogy elég pénzt szerezzen ahhoz, hogy beindíthassa drogdíler karrierjét. Roberts örültnek nevezte barátját, aki kést rántott és brutálisan meggyilkolta. 

A 15 éves vádlottat a múlt héten a Lincoln Crown Court esküdtszéke gyilkosságért elítélte.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek