Aktuális

Az utcán egy vadidegentől tudta meg a 10 éves kisfiú, hogy rákos

Címkék
rákosfriss

Bors

Létrehozva: 2021.08.11.

Egy idegen állította meg az utcán, innen derült ki, hogy beteg a gyerek.

Egy 10 éves kisfiút rákkal diagnosztizáltak az orvosok, a szülei azonban úgy döntöttek, nem árulják el neki, nem akarták ugyanis halálra ijeszteni. Ám a gyerek a legrosszabb módon tudta meg: egy vadidegentől az utcán. A férfi ugyanis odalépett hozzá és annyit mondott: "látom, jól haladsz a rákkal vívott csatádban".

David Lallynek először csak fájt a feje és tikkelt a szeme. A szülei ekkor döntöttek úgy, elmennek az orvoshoz és kivizsgáltatják. A szülők teljesen összetörtek a diagnózis hallatán: Davidnek három nagyobb és több kisebb agydaganata volt.

"Vívódtunk, hogy elmondjuk-e neki, nem akartuk megijeszteni, ezért csak azt mondtuk, apró kis csomók vannak a fejében. De miután az az idegen odalépett hozzá és gratulált neki, milyen jól viseli a rákot, le kellett ülnünk vele" - mesélte a Mirrornak az édesapa, Chris.

"A kemoterápia nagyon megviseli. Azt akarja, hogy ott legyek mellette, ha csak pár órára is el kell mennem, teljesen kiborul. De ott, azokban a kórtermekben csak azt látom, hogy a gyerekek szenvednek. Nagyon nehéz. Ahogy az is elviselhetetlen, hogy nem tudok érte semmit tenni. Isten kezében van".

Az édesapa azért, hogy megkönnyítse David helyzetét, szintén kopaszra borotválta a fejét és ugyanolyan hegeket tetováltatott magára, amilyenek Davidnek is vannak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek