Aktuális

Brutális vihar jön, a jégeső miatt riasztást is kiadtak

Bors

Létrehozva: 2021.08.23.

Az egész országra riasztást adtak ki.

Hétfőn egy hidegfront hatására kezdetben nyugaton, északnyugaton és északon, majd délután a keleti tájakat leszámítva már többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar. Este keletre is megérkezik a csapadék. Egyre többfelé megélénkül, megerősödik az északnyugatira forduló szél. Hajnalban 14-19 fokra számíthatunk. Napközben keleten, délkeleten még 28-34 fokot mérhetünk, máshol már csak 20-27 fok valószínű.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a teljes országra elsőfokú riasztást adott ki. Mint írták, elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat.

Kedden erősen felhős lesz az ég. Eleinte délen és keleten lehet további csapadék, majd elszórtan fordulhatnak elő záporok. Élénk marad az északnyugati légmozgás. Mérsékelten meleg idő lesz 24-25°C körüli hőmérséklettel.

Szerdán marad a borongós, kora ősziesidő, csak estétől északon csökken érdemben a felhőzet. Főleg délen, délkeleten lehet kisebb eső, zápor. 20-26 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek