Aktuális

Azt hitte, időben ott leszünk – szobájában akasztotta fel magát a 13 éves kislány

Bors

Létrehozva: 2021.08.09.

Felfoghatatlan, miért végzett magával a kislány – már ha valóban meg akart halni.

– Itt a szobaszerviz – kiáltotta lányának tréfásan a walesi Alison Jones, amikor hazaért egy közeli gyorsétteremből. Másodpercekkel később holtan találta 13 éves kislányát a hálószobájában. Chantelle felakasztotta magát, ám a halottkém egyáltalán nem biztos abban, hogy a kamasz valóban meg akart halni.Tudom, hogy soha nem kapom meg a válaszokat arra, miért vesztettem el az életem értelmét– jelentette ki az összetört anya, aki elmondta: lánya olyan életet élt, mint mindegyik átlagos tinédzser.

– Szoros volt a kapcsolatunk. Tudta, hogy velem és az édesapjával bármiről beszélhet. 

Az összetört anya úgy gondolja, hogy Chantelle valójában nem akart meghalni.

– Nem tudom elképzelni, hogy ezt akarta tenni.

Ez egy segélykiáltás volt, és azt hitte, időben ott leszünk és nem lesz semmi baja.
A tragédiával kapcsolatban John Gittins halottkém a családnak annyit mondott: bárcsak tudná, mit gondolt a kislány, és akkor megfelelően zárhatná az ügyet.

– Úgy tűnik, nem elég részvétemet nyilvánítani. Nagyon-nagyon szomorú, ami és ahogyan történt.

Chantelle a család egyetlen gyermeke volt, szeretett iskolába járni és nyelveket tanulni. Azt tervezte, hogy ápolónőként fog a hadseregben dolgozni. A tragédia ugyanakkor nem előzmény nélküli, hiszen 2019-ben már volt egy öngyilkossági kísérlete, ami után a mentálhigiénés szakemberekhez irányították. Kapcsolata a csapattal azonban csak egy hétig tartott, azóta egészen mostanáig nem ártott magának. A halottkém úgy gondolja, nincs nincsen bizonyíték az öngyilkosságra, személyes véleménye pedig az, hogy Chantelle-nek nem állt szándékában véget vetni az életének.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek