Aktuális

Szívszorító: együtt temették el az öt testvért, akik egy tragikus tűzesetben haltak meg

Bors

Létrehozva: 2021.08.30.

Mind az öten mélyen aludtak, amikor a tűz terjedni kezdett az otthonukban.

A St. Louis-ban élő családot szörnyű tragédia sújtotta, amikor tűz ütött ki az otthonukban. A tűzesetben öt kisgyerek vesztette életét. Mind az öt gyerek mélyen aludt, amikor a lángok terjedni kezdtek a második emeleti lakásban.

A gyerekek édesanyja elment otthonról, hogy hazavigye a barátját, és amikor visszaért, a lakás már lángokban állt. Kétségbeesetten próbált bejutni, hogy kimentse a gyerekeket, de már semmit sem tehetett.

Amikor a tűzoltók megérkeztek, a testvérek közül kettőt már holtan találtak a hálószobában. A konyhában a másik három gyereket is megtalálták – eszméletlenül hevertek a padlón. Hármójuk közül kettőt még a helyszínen halottnak nyilvánítottak, a harmadik gyereket pedig a kórházba szállítás után nyilvánították halottnak.

A 9 éves Deontae, a 8 éves ikrek, Neveah és Heaven, a 4 éves Jabari és a 2 éves Loy’el halála szörnyű csapást mért a családra.

„Ez egy borzalmas tragédia. Isten kegyelméből, valahogy kitartunk” – mondta a gyerekek apai dédnagyanyja, Francine Moore. „Teljesen ártatlanok voltak. Még csak gyerekek voltak. Ez nagyon nehéz.” – mondta George McClellan tűzoltóparancsnok.

A gyerekek édesanyja, Sabrina Dunigan, a történtek után önmagát hibáztatta, amiért nem volt otthon, amikor kiütött a tűz. A gyerekek nagynénje azonban azt mondta: „Gondoskodott a gyerekeiről, szerette őket, és akkor is gondoskodott róluk, amikor nem volt semmije, és hajléktalan volt. Ezt a hibát mindenki elkövette már legalább egyszer életében. Mindenki hagyta már egyedül otthon a gyerekeit. Senki nem számít arra, hogy ez megtörténhet, így ő sem gondolt rá.”

Körülbelül két héttel az eset után megtartották a gyerekek temetését, az öt testvért együtt temették el, személyre szabott, egyedi koporsókban, amelyek mindegyikük személyiségét kifejezték.

„Ezek a gyerekek csodálatos gyerekek voltak. Ha megnézzük a koporsókat, mindegyik tükrözi a személyes vágyaikat, a kedvenc játékaikat és színeiket. Ha a koporsóra nézel, valójában a fiatal kis életükre vethetsz egy pillantást” – mondta Walter Terry, a Serenity Memorial Chapel igazgatója. Hozzátette, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsenek a családnak megbirkózni ezzel a hatalmas veszteséggel.

A tragédia után az egész közösség összefogott, hogy támogassa a gyászoló családot, egy GoFundme oldalt is létrehoztak.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek