Aktuális

Városliget – Megteltek a játszóterek a szünidő alatt

Bors

Létrehozva: 2021.08.15.

Sokan aggódtak a városligeti fákért, sőt megpróbálták megakadályozni a megújulását. Most már látható, hogy az aggodalom alaptalan volt: a megszépült Városliget a szünidőben megtelt élettel.

Forrás: Keller Mátyás/Ripost

Mindenhol zöldellő fák, virágzó rózsa, szépen gondozott füves területek fogadják azt, aki a Városligetbe látogat. A modern technológiával megépített játszóterek és sportpályák remek egyensúlyban vannak a nagy zöldfelülettel. Mindenki megtalálja a maga számítását, az is, aki csak sétálni szeretne egyet, és csöndre vágyik, az is, aki sportolni szeretne, családok és kutyások egyaránt jól érzik magukat. Szekeres Zoltán egy fa árnyékában üldögélt, nézve a játszótéren ugrándozó lányát.

A lányunk a mászókákat élvezi na­gyon. Szép a park is, tetszenek a nagy platánfák. Idén másodszor vagyunk itt, Pécsről jöttünk.

A nagy terek és az ötletes kialakítások lehetővé teszik, hogy a gyerekek zsibongása ne zavarja a pihenni vágyókat.

A felújított Városliget minden részén találni valami újat, izgalmasat. A környezet tiszta, rendezett, a játékok modernek. Adél a kis Lunával jött a játszótérre.

Mi most vagyunk itt első alkalommal a kislánnyal, és nagyon elégedettek va­gyunk – mondta a Ripost7-nek az anyuka. – Szuper, hogy van vizes rész is, ahol egy kicsit lehűthetik magukat a gyerekek. Érdemes mindenkinek megnéznie a megszépült Városligetet.

Telt ház van a Millennium Házában is, ahol éppen unoka-nagyszülő matinét tartanak.

Ez egy kifejezetten nyári program, amin egyre többen vesznek részt – fogalmazott Kuzma Anita. – Kreatív gyerekfoglalkozásaink is vannak, kifejezetten a nyugdíjasok számára is kínálunk időtöltést. A családi programjaink is megújultak. Az a célunk, hogy minél több törzsvendégünk legyen, és visszajárjanak.

Péter Szilvia idegenvezető úgy látja, nagyon nagy sikere van a kiállításoknak, amikre a legfiatalabbaktól a legidősebb korosztályig sokan kíváncsiak. – Gyakori, hogy aki eljön és jól érzi magát, legközelebb hozza a barátait, vidékről a rokonokat. Négy napot vagyunk nyitva egy héten, számos programlehetőséget kínálunk – tájékoztatta a Ripos7-et.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek