Aktuális

Mentőhelikoptert riasztottak a házibuliba, brutális sérülésekkel vitték kórházba a lányt - 18+

Bors

Létrehozva: 2021.09.12.

Az áldozat egy év alatt összesen hét műtéten esett át. Cikkünk rendkívül felkavaró felvételt tartalmaz!

Gabrielle Myers egy házibulin vett részt, ahol a házigazda kutyája, Clyde nem sokkal az érkezése után megtámadta. Az eb rávetette magát, és szó szerint keresztbe harapta az arcát. A virginiai nő sokkot kapott, csak arra emlékszik, hogy mindent vér borított. 

Gabrielle barátai – akiket szintén sokkolt az eset – megkeresték a nő orrát, hogy jégre tudják tenni, remélve, hogy a sebészek megtudják menteni. Az áldozatot mentőhelikopterrel vitték egy közeli kórházba, fájdalmai ellenére azonban nem kaphatott fájdalomcsillapítót, mivel előtte alkoholt fogyasztott.

A lányt két napig mesterséges kómában tartották orvosai. Amikor magához tért, az egész arcát vértől átitatott kötés borította. Az első sokk akkor érte, amikor kiderült, hogy az orvosok nem tudták megmenteni az orrát, és arcán egy óriási lyuk tátongott. 

A lányra támadó pitbullt tíz napra elkülönítették, de Gabrielle nem szerette volna, hogy elaltassák.

Noha a nő rengeteg műtéten esett át, hogy visszakapja orrát, de ennek ellenére sem haragszik az őt megtámadó kutyára, viszont az eb gazdájával teljes mértékben megszakította a kapcsolatot. 

A helyi sajtó információi szerint a fiatal lány azóta három pitbull büszke gazdája, és azon dolgozik, hogy eloszlassa a fajta körül kialakult sztereotípiákat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek