Aktuális

Elképesztő teljesítmény: Magyarország a legjobb 15 között

Címkék
friss

Bors

Létrehozva: 2021.09.03.

Az online elérhető városkalauz, a Time Out Dubai a világkiállítás 15 legizgalmasabb épülete közé válogatta a Magyar Pavilont.

Az exkluzív listában élő esőerdőt, “hósátrat” és kiterjesztett valóságot is felvonultató országpavilonokat találunk, és ebben a nagyon erős mezőnyben kapott helyet a hazánk vízkincseit eddig soha nem látott módon bemutató Magyar Pavilon is. Az újságírók 135 épület közül választottak ki 15-öt, amelyek szerintük a legkülönlegesebbek lesznek az Expo-n.

A cikk felhívja a figyelmet arra, hogy Magyarországon több termálvizes forrás található, mint Európa bármely más országában, és ez alkotja az Aqua Roots of Hungary névre keresztelt pavilon fő tematikáját. A látogatók egy interaktív kiállításon keresztül ismerkedhetnek meg Magyarország unikális vízkészleteivel, gyógyvizeivel, fürdőkultúrájával és balneológiájával. 

A pandémia miatt egy évvel elhalasztott Dubaji Világkiállítást 2021. október 1. és 2022. március 31. között rendezik meg az Egyesült Arab Emirátusokban, fokozott egészségügyi intézkedések mellett. A fél évig tartó eseményre 25 millió látogatót várnak a szervezők.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek