Aktuális

Már több ezren csatlakoztak ehhez a csoporthoz, nem véletlen

Címkék
friss

Bors

Létrehozva: 2021.09.13.

Ez a csoport lesz a legjobb barátod!

Azok közé tartozol, akik a Viberről mindössze annyit tudnak, hogy "lehet vele neten keresztül telefonálni"? Esetleg hardcore felhasználó vagy, aki minden funkciót ismer? Mindenképp tudunk újat mutatni!

Elindult ugyanis az UniLife.hu hivatalos Viber-csoportja! És ha ez nem lenne elég, egy olyan matricacsomagot is le tudsz tölteni mellé, ami úgy megborít, hogy az iskola fog járni hozzád, nem te az iskolába.

Az egyetemista élete nem könnyű: tanulás, bulik, munka... Ha arra pályázol, hogy egyszer te is bekerülj ebbe a forgatagba, minden téren fel kell venned a tempót! Ebben segít az UniLife Viber-csoportja!

Az UniLife hivatalos Viber-csoportjában minden fontos, oktatással kapcsolatos információt megtalálsz, sírhatsz a röhögéstől a legviccesebb mémeken, vagy elütheted az időd tudományos és szórakoztató kvízekkel.

Ha belépsz, nem kell félned, hogy kimaradsz valamiből! Itt idő előtt egyetemista lehetsz, tét nélkül belekóstolhatsz a dolgokba, csak csatlakoznod kell a közösséghez!

A suli legmenőbb arca szeretnél lenni? Elkészült a Viber egyik legkirályabb matricacsomagja is, amivel minden haverod le tudod nyűgözni.

Mire vársz még? Ide kattintva tudsz csatlakozni a csoporthoz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek