Aktuális

Kisfiú sikolya törte meg a csendet, percekkel később holtan találták meg a rendőrök - 18+

Bors

Létrehozva: 2021.09.14.

Felfoghatatlan, miért kellett meghalni az ártatlan kisfiúnak. Hiába mondta el az igazságot édesanyjának, az nem hitt neki.

Egy Chicagóban élő édesanya, pillanatok alatt elvesztette a fejét, amikor észrevette, hogy eltűnt az egyik memóriakártya a kocsijából. A 33 éves Fallon Harris azonnal szembesítette a tényekkel kisfiát, Kaden Ingramot, aki azonban nem tudott semmit róla.

Egy közeli biztonsági kamera rögzítette, ahogy az anya fegyverrel fenyegetőzve követelte vissza az adathordozót, majd amikor a fiú nem tudta odaadni neki azt, lelőtte. 

A gyermek nem halt meg azonnal, ám a nő magára hagyta a fájdalomtól sikítozó gyermeket. Elment, telefonált egyet, majd visszament, hogy folytassa kínvallatást. Ismét az ezüst színű revolverével a kezében követelte az adathordozót, de Ingram továbbra sem tudta, hol lehet. A nőt annyira elöntötte a düh, hogy még egyszer rálőtt kisfiára. 

Az ügyészek szerint Harris a lövöldözés után két családtagjával is beszélt telefonon, és elmondta nekik, hogy lelőtte a fiát, mert az nem adta vissza az SD-kártyát. A totálisan ledöbbent rokonok riasztották a rendőrséget és Harris férjét is – számolt be a megdöbbentő esetről a Crime Online.

A nő később a rendőröknek is beismerte, hogy ő lőtte le a fiát, és elvezette őket a fegyverhez is, amelyet használt. A rendőrök Ingramet a konyha padlóján találták meg, de már nem reagált semmire, kórházába szállították, de az életét megmenteni nem tudták.

A családtagok elmondták a nyomozóknak, hogy Harris az utóbbi időben paranoiás volt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek