Aktuális

Az élettársam megcsalt a húgommal, aki most terhes a babájukkal

Bors

Létrehozva: 2021.10.09.

A megcsalt nő az interneten osztotta meg fájdalmát.

A Reddit közönségével osztotta meg a nő, hogy a férfi, akivel 5 éve élnek együtt, lefeküdt a húgával. Ha ez még nem lenne elég: a hugica terhes is lett, és azt tervezi, hogy együtt marad a csaló férfival.

A 25 éves nő elmesélte, hogy nagyon szoros volt a viszonya a húgával, aki 14 évesen megküzdött a rákkal. Az egész család támogatta a gyógyulási folyamatban, áldozatokat hoztak érte. A megcsalt nő például munkát is vállalt az iskola mellett, nem járt szórakozni és semmire se költött, hogy a család könnyebben ki tudja fizetni a testvére orvosi számláit.

Bennel, az élettársával az egyetemen ismerkedett meg, és végül össze is költöztek. Azt hitte, megtalálta élete férfiját, amikor egy délután nem várt dologra ért haza.

"Beléptem a hálószobánkba, és éppen a húgomat d*gta. Kifordultam onnan és persze szakítottam Bennel. A húgom meg mindenre kért, hogy bocsássak meg neki... Aztán egyszer csak felhívott, hogy találkozzunk. Elmondta, hogy szerelmes Benbe és igazából csak udvarias akart lenni, hogy tőle tudjam meg, egy párt alkotnak, még mielőtt elárasztja a netet a közös képeikkel. Felálltam és eljöttem az étteremből. Ő meg felhívta a szüleinket, hogy milyen szemét vagyok, hogy még a számlát se fizettem ki.... A szüleim meg nekem estek, hogy miért nem támogatom a húgom és a volt párom kapcsolatát" - fakadt ki a Redditen a lány.

De ez még mind semmi: kiderült, hogy a húga 4 hónapos terhes a fiútól. Tehát már régóta találkozgattak a háta mögött...

A lány végül úgy döntött, minden kapcsolatot megszakít a családjával, akik továbbra is őt szapulták. A hugica még bepróbálkozott, hogy felkérje keresztanyának, de mint kiderült, csak arra hajtott, hogy a lány majd pénzt ad neki és ingyen felügyel a babára.

"Magányosnak és elárultnak érzem magam, de azt hiszem, jól döntöttem" - zárta a bejegyzését.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek