Aktuális

Az iskola előtt, édesanyja szeme láttára gázolták halálra az első osztályos kisfiút

Bors

Létrehozva: 2021.10.12.

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia. A kisgyermeket és az édesanyját csak néhány lépés választotta el, de ez is elegendő volt a szörnyű balesethez.

Egyetlen pillanat alatt veszítette el tökéletes kisfiát egy édesanya, amikor egy furgon váratlanul elütötte. Bobby csak néhány lépéssel járt az édesanyja, Joanne előtt, amikor elérte az utat. 

A Huytonból származó Bobby Colleran halálos balesetét édesanyja végignézte. Ennek immár hét éve, de a nő ennyi idő elteltével sem tudja feldolgozni, mi történt imádott gyermekével.

– Októberben lesz hét éve, és olyan, mintha tegnap történt volna. Biztosan nem lesz könnyebb, és néha azt hiszem, még nehezebb, mert az ikrek most 11 évesek, Bobby pedig 13 lenne. Legidősebb gyermekem Harry pedig 15, így elég furcsa ezt végig gondolni. Bobby volt a középső gyerek, és nagyon éretten viselkedett korához képest – emlékezett vissza kisfiára a gyászoló édesanya, Joanne.

– Állandóan róla beszélünk, és mosolyt csal az arcomra, amikor visszaemlékszem mit csinált, hogyan reagált bizonyos dolgokra. Tökéletes kisfiú volt – tette hozzá.

A történtek után Bobby szülei egy jótékonysági szervezetet alapítottak Bobby Colleran Trust (Bobby Colleran Bizalma) néven, ami foglalkozott már a a közlekedésbiztonsággal,  a gyermekek gyászának támogatásával, és most már a gyermekek mentális egészségével is – írja a Mirror. 

Egy kampányt is indítottak, hogy a helyi iskolák előtt biztonságosabb legyen a közlekedés. Szeretnék ha bevezetnék, hogy az ország összes oktatási intézményé előtt csak 20 km/h sebességgel lehessen közlekedni és ezzel létrehozzanak egy Bobby-zónát. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek