Aktuális

Nagyot fordul az időjárás: kíméletlen, ami az ország felé közelít

Bors

Létrehozva: 2021.10.01.

Ki kell élvezni a hétvégi jó időt, mert nagyot fog fordulni az időjárás.

Pénteken már több lesz a napsütés, de keleten, északkeleten még néhol előfordulhat átmenetileg kisebb eső, zápor. A délkeleti szél északnyugaton élénkülhet meg. Több helyen párás, ködös lesz a reggel. Hajnalban a Dunántúlon 3-8, a Dunától keletre 8-13, majd napközben 16-21 fok várható.

Szombaton kevés lesz felettünk a felhő, sok napsütésre készülhetünk. Kisebb zápor csak elvétve északkeleten lehet. A délkeleti szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. Főként északkeleten és délnyugaton lehet párás, ködös a reggel. Hajnalban 4-11, délután 17-22 fokot mérhetünk.

Vasárnap száraz, napos, szeles időre van kilátás. Sokfelé élénk, nyugaton, északnyugaton erős, néhol viharos lesz a déli-délkeleti szél. A hűvös hajnalt követően a csúcshőmérséklet 18 és 25 fok között alakulhat. A szelesebb nyugati tájakon lesz a legmelegebb az idő.

Hétfőn is folytatódik a napos időjárás, de a délies szél is élénk, a Dunántúlon erős marad. Délután 19-26 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Előreláthatólag az esti órákban érkezik záporra, zivatarral nyugatra a következő hidegfront. Az északnyugatira forduló szelet erős, viharos lökések kísérhetik majd.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek