Aktuális

Szívszorító ok miatt állt focistának Gulyás Gergely

Bors

Létrehozva: 2021.10.03.

Szerencsen rendezték meg a Koncz Ferenc emlékmérkőzést immár második alkalommal, ahol Vincze Ottó csapata küzdött meg a Szerencsi Tankerületi Központ csapatával.

„Ha igaz az, hogy csak az hal meg, akit elfelejtenek, akkor Koncz Ferenc képviselőtársunk ma is velünk van„ - így emlékezett szombaton Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a volt országgyűlési képviselőre, aki tavaly vesztette életét motorbalesetben.

Az ő tiszteletére rendezték meg a Koncz Ferenc emlékmérkőzést immár második alkalommal Szerencsen, a Kulcsár Anita Városi Sportcsarnokban, ahol Vincze Ottó egykori válogatott labdarúgó csapata játszott barátságos meccset a Szerencsi Tankerületi Központ csapatával.

A mérkőzést Vincze Ottó csapata nyerte 6:2-re, amelynek tagja volt többek közt Görbicz Anita 233-szoros válogatott kézilabdázó, Gulyás Gergely és Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője is.

De nem az eredmény volt itt a fontos, hanem az, hogy megemlékezzenek a térség köztiszteletben álló, tragikus balesetben elhunyt képviselőjéről.

Koncz Ferenc 2018-tól 2020. július 10-én bekövetkezett motorbalesetéig a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os választókerületének volt országgyűlési képviselője, előtte pedig Szerencs város polgármestereként dolgozott nyolc éven át.

Munkásságát lánya, Koncz Zsófia folytatja, édesapja halála után őt választották a térség parlamenti képviselőjének. Ő is ott volt tegnap az édesapja emlékére rendezett tornán.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek