Aktuális

Édesanyja küzdött az életéért: fürdés közben megfulladt az egyéves kisbaba

Létrehozva: 2021.12.13.

Módosítva: 2021.12.13.

Rejtélyes körülmények között vesztette életét egy ártatlan csecsemő. Az anyukája már hiába próbálta újraéleszteni, sajnos nem tudta megmenteni.

Forrás: Pixabay

Tragédiába fulladt egy békés este egy kis család életében az Oakland megyei  Commerce Township városában. A hétvégén este tizenegy óra után hívták a kétségbeesett szülők a mentősöket, hogy megmentsék kisgyermekük életét. 

A baj akkor kezdődött, amikor az édesanya lement egy közeli boltba. A férje pedig elvállalta, hogy megfürdeti közös fiukat. Ám miközben mosdatta az aprócska csecsemőt, megcsörrent a telefonja.

Képünk illusztrációFotó: Pixabay

A férfi végig sem gondolta mit csinál, magára hagyta a csöppséget és a másik szobában nyugodtan elbeszélgetett ismerősével. Eközben ért vissza a nő a bevásárlásból, és megpillantotta eszméletlen kisbabáját a víz alatt... 

Minden lélekjelenlétét összeszedve megkezdte az újraélesztését, közben segítséget is hívtak. A szakemberek emelt szinten folytatták az életmentést, és bevitték a detroiti gyermekkórházba. Az orvosok azonban már nem tehettek érte semmit, a fiúcska meghalt. 

Az otthonában az apával beszélgető rendőrök szerint gyanúsan bizonytalan és nyugodt volt, miközben elmondta, mi történt. Egy későbbi kihallgatása során pedig elaludt a rendőrőrsön.

Így a nyomozók a 37 éves michigani családfőt bebörtönözték, amíg a hatóságok teljeskörűen kivizsgálják a kisfiú halálának körülményeit – számolt be a megdöbbentő esetről a Crime Online. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek