Diagnózis

Hátfájás gyötörte a kétgyermekes édesanyát: kiderült, rákos

Bors

Létrehozva: 2021.12.21.

Módosítva: 2021.12.21.

Több mint egy éven keresztül nem jöttek rá az orvosok, hogy mi a baja az édesanyának. Műtét után az ünnepeket a kórházban kell töltenie.

Egy inspiráló fiatal anyukánál a rák egy ritka formáját diagnosztizálták, miután egy évig kínzó hátfájástól szenvedett. A 28 éves Natasha Stacey több mint egy évvel ezelőtt kereste fel először panaszaival a háziorvosát. Kezdetben azt mondták, hogy a fájdalmát akut isiász okozza, de fájdalmai egyre csak fokozódtak. A kínzó fájdalmai miatt nemrég MRI-vizsgálaton esett át, ekkor találták meg a gerincén a daganatot. Sajnos a rák egy nagyon ritka és agresszív formája támadta meg.

A walesi Flintből származó kétgyermekes anyukát megműtötték, hogy eltávolítsák a gerincdaganatát, és jelenleg a merseyside-i Clatterbridge Rákközpontban kezelik.

A bátor anyuka most hetekig tartó kimerítő kemoterápián fog átesni az ünnepi időszakban. Családja azonban eltökélt, hogy még így is emlékezetes karácsonya legyen. Azt szeretnék, hogy ne kelljen nélkülöznie két kisgyermekét, akik mindössze hét és négy évesek. Jessica Stacey ezért adománygyűjtést hozott létre, hogy segítsen unokatestvérének.

- Az előttünk álló út nehéz lesz, de a legerősebb, legbátrabb és legelszántabb, legszebb nő. Tashnek tűz van a lelkében, és ő egy igazi inspiráció. Harcolni fog ellene, és mi minden lépésnél vele leszünk – mondta Jessica Stacey a Mirror oldalának.

- Soha nem számít az ember arra, hogy ilyen fiatalon hallja ezt a hírt, és nem hiszem, hogy bármelyikünk is gondolta volna, hogy ez lesz a vége. Szeretnénk különlegessé tenni ezt a karácsonyt, és különleges emlékeket szerezni neki a gyermekeivel. Tash a buli élete és lelke. Hihetetlenül jó vele lenni, én biztosan nem tudtam volna ezt olyan jól kezelni, mint ő – tette hozzá Jessica.

Az adománygyűjtés során egyébként már több mint 4000 font ( kb. 1,7 millio forint) gyűlt össze. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek