Aktuális

Márki-Zay Péter megint ostobának nevezte a Fidesz szavazóit – videó

Bors

Létrehozva: 2021.12.10.

<p>Ha kell, százszor is ostobának fogja nevezni a Fidesz szavazóit Gyurcsány Ferenc jelöltje, Márki-Zay Péter ez derül ki egy új interjújából.</p>

Százszor is ugyanezt fogom mondani!

- zárta le agresszív magyarázkodását Bohár Dániel riporternek Gyurcsány Ferenc baloldali miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter. Bohár arról kérdezte, mikor fog bocsánatot kérni azoktól az emberektől, akiket ostobának nevezett. 

A hódmezővásárhelyi polgármester az utóbbi időszakban folyamatosan sértegette a magyarokat. A rezsicsökkentés támogatóiról azt mondta, sötétben tartott, trágyával etetett gombák. Amikor erről kérdezték, tovább folytatta becsmérlő megnyilvánulásait. Később kiderült róla az is, mit gondol a falvakban élő magyarokról: "egyszerű tudatlan emberek" , de az "aberrált fideszesek" kifejezést is használta Gyurcsány embere. Nem véletlenül merült fel a kérdés: Van-e olyan Magyarországon, akit Márki-Zay még nem sértett meg? Soros Györgyöt viszont óriásplakátokon védi a bevándorláspárti baloldali jelölt, aki rendszeresen kiáll a migráció mellett, nyíltan beszél a migráció előnyeiről és arról, hogy be kell fogadni a migránsokat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek