BORZALOM

Megerőszakolta, majd feldarabolta a diáklányt a neves orvos - 18+

Létrehozva: 2022.01.02.

Rakhmanberdi Torebekov brutálisan megölte Ayazhan Edilovát – a kazahsztáni bíróság titokban hallgatta meg a hátborzongató eset részleteit.

Börtönbe zárták azt a beteg gyógyszerészt, aki megerőszakolt egy diáklányt, majd lefejezte és a konyhában egy lábasban felforralta a fejét. 

A divattervező diák egy új öltönyhöz szükséges méretvétel miatt kerete fel Rakhmanberdi-t a lakásán. Miután Ayazhan nem volt hajlandó lefeküdni a férfival, a szörnyeteg szexuálisan bántalmazta. Majd letépte a körmeit és kiverte a fogait, végül a fejét a konyhában forró tűzön forralta.

A lány egy helyi szabónál dolgozott és mielőtt bulizni indult volna a barátjával, elküldték a gyógyszerészhez méretvétel okán.

Kamerafelvételeken látható, hogy a lány beszáll a liftbe gyilkosával, ez az utolsó kép, ahol még életben volt. 

Ayazhan családja követelte, hogy soha ne engedjék ki a börtönből a brutális Rakhmanberdit, akit egyébként úgy írnak le, mint jó családból származó gyógyszerész, aki orvosi végzettséggel is rendelkezik. 

Amikor a rendőrök betörtek a lakásába, a gyilkos megpróbálta elvágni a torkát. A férfit kórházba szállították, majd bevallotta, hogy feldarabolta a diáklányt, és a testrészeit szemeteskonténerekbe szórta szét a városban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek