Borzalom

„ A világunk akkor véget ért, elvesztettük a napsugarunkat” – végignézte 11 éves lánya haláltusáját az édesanyja

Bors

Létrehozva: 2022.02.18.

Elgázolta az ártatlan kislányt egy száguldozó sofőr, majd elmenekült a helyszínről. A cserben hagyott gyermek két nappal később elhunyt.

Gázolója cserben hagyta a kislányt

Forrás: Twitter

Egy megtört szívű anyuka beszélt gyötrelméről, miután végignézte 11 éves lánya halálát. Anya és lánya éppen az úton keltek át, amikor egy száguldozó nem adta meg nekik az elsőbbséget.

Egy autós nagy sebességgel haladt, amikor elütötte Ruby Croppert a manchesteri Buryben. A fiatal katasztrofális sérüléseket szenvedett, és két nappal később meghalt. Ruby anyukája, Shelley Booth elmondta, hogy az élete már soha nem lehet a régi, miután elveszítette gyönyörű lányát.

- Az a sokk, hogy eszméletlenül látom őt, meghalt a szemem láttára, a legrosszabb dolog, amivel valaha is meg kellett küzdenem az életemben – árulta el a The Sun oldalának az édesanya.

- Nem tudtam megérteni, hogy az én gyönyörű, boldog kislányomat, aki bárkinek segítene, hogyan gázolhatták el és hagyhatták az úton. És hogy lehet, hogy a sofőrnek nem volt szíve megállni és segíteni rajta, még csak mentőt sem hívott. A világunk akkor véget ért, elvesztettem a napsugarunkat – mondta a gyászoló édesanya.

Egy szemtanú, aki látta Cairns-t az ütközés előtt, azt mondta: szupergyorsan vezetett, mint egy őrült és mintha versenypályán lett volna. Cairns nem kért bocsánatot Ruby családjától, miután az esküdtszék egyhangúlag bűnösnek találta őt.

A 36 éves Andrew Cairnst öt évre börtönbe zárták, és hét évre eltiltották a járművezetéstől.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek