Elvesztették

Asztmarohamot kapott a 16 éves focista, a családja nem tudja feldolgozni a tragédiát

Bors

Létrehozva: 2022.02.21.

A közkedvet futballista fiatal hirtelen halálos asztmás rohamban elhunyt egy bevásárlóközpont parkolójában.

Váratlanul minden előzmény nélkül hunyt el a fiatal

Forrás: Twitter

Tragikus módon vesztette el családja a fociőrült tinédzser fiút. A mindössze 16 éves fiú magával ragadó személyiség volt és sokan szerették, megtört családja szomorú részleteket osztott meg elvesztéséről.

Harley Barnbrook tragikus módon hunyt el, múlt hét kedden. A West Midlands-i Dudley-ban egy bevásárlóközpont parkolójában halálos asztmarohamot kapott. A tinédzsert kórházba szállították, de nem tudták megmenteni.

- Harley ismert volt az ifi labdarúgó klubokban. Több csapatban is játszott a környéken, csapattársai pedig mindig kedvelték. Elragadó személyiség volt, a sportért élt, különösen a fociért. Családja figyelemmel kísérte a fejlődését: apja, anyja és gyakran nagyapja is végig szurkolta a mérkőzését – nyilatkozta a család barátja a Mirror oldalának.

Nemrég csapattársai tisztelettel adóztak az emléke előtt, sőt a hétvégi Leicester City elleni mérkőzésen tapssal emlékeztek meg róla. A focimeccs teljes bevételét a gyászoló családnak ajánlották fel. Családja nem képes feldolgozni az elvesztését, ugyanis korábban semmi előjele nem volt, hogy Harley beteg lenne. Folyamatosan sportolt, így egészségesnek és erősnek gondolták. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek