Baleset

Brutális balesetet szenvedett a közkedvelt influenszer, ezekben a percekben is az életéért küzdenek

Bors

Létrehozva: 2022.02.16.

A fiatal lány családja segítséget kért, hogy újra láthassák. Egy hónapja fekszik kómában jet-ski balesete után Polina.

Forrás: Twitter

Az oroszországi Szentpétervárról származó 24 éves lány Indonéziába utazott nyaralni. Számtalan boldog pillanatot osztott meg követőivel, készített fényképeket, miközben a mezőkön szaladgált, és arról is, amikor egy vízesésnél úszkált.

Aztán egyik napról a másikra torkollott tragédiába a kiruccanás. A fiatal influenszer jelenleg az életéért küzd, miután Balin jet-skizés közben balesetet szenvedett és kómába esett. Polina Strelets kettős lábtörést szenvedett és a gerincoszlopa is megsérült.

A tragédia óta már eltelt egy hónap, de még mindig kórházban van, élet és halál között. Szülei megdöbbenve értesültek az állapotáról és nemrég segítséget kértek az államtól, hogy viszont láthassák lányukat. A tervek szerint az orosz kormány légi mentővel fogja hazaszállítani Polinát. A szülei azt állították, hogy az egészségbiztosítása alig tudta fedezni a műtétek költségeinek egy részét.

A jelentések szerint Polina Streletsnek  50 000 RUB, azaz 207 ezer forint volt az egészségbiztosítása, de egy nap kórházi kezelés Indonéziában állítólag 250 000 RUB-ba, azaz körülbelül 1 millió 36 ezer forintba kerül.

- Hálámat fejezem ki Tatjana Golikovának (az orosz miniszterelnök-helyettesnek), amiért villámgyorsan reagált a felhívásomra, és gyors segítséget nyújtott a szentpétervári nő hazaszállításában. Kötelességünk az ország minden polgárának az életéért küzdeni, függetlenül attól, hogy a világ mely pontján van szüksége rá. Polina további egészségügyi kezelését Oroszország területén az én személyes ellenőrzésem alatt fog állni – árulta el a Mirror oldalának Romanov doktor.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek