Gyász

Tragikus vég: születésnapi buli közben zuhant a száguldó autók közé az ötgyermekes édesanya

Létrehozva: 2022.02.01.

Érthetetlen, hogy történhetett meg mindez. Az asszony pár nappal a születésnapja előtt vesztette életét.

Szinte felfoghatatlan körülmények közt vesztette életét egy 29 éves, ötgyermekes édesanya, nem sokkal a születésnapja előtt. Családját megbénítja a fájdalom: ünnepre kellene készülniük, ehelyett szerettük temetését szervezik. Férje teljesen összetört, gyermekei közül a legkisebbek fel sem fogták még anyukájuk elvesztését.

Érthetetlen baleset

Heather Garcia szombat éjjel hajnali három körül hunyt el Los Angelesben. Az asszony unokahúga születésnapját ünnepelte egy bulibuszon, amikor egy óvatlan pillanatban megbotlott, és nekiesett a jármű ajtajának. Azt hihetnénk, ez az óvatlan mozdulat nem járhat tragédiával, az ajtó azonban valamilyen műszaki hiba miatt kinyílt, Heather pedig kizuhant a buszból az autópályára. Pár pillanattal később egy kocsi halálra gázolta. A sofőrnek esélye sem volt fékezni, a nő azon nyomban életét vesztette. Mindeközben a buszvezető semmit sem vett észre, hajtott tovább.

Heather egy partibuszból kizuhanva vesztette életét. A buszsofőr meg sem állt Fotó: GoFundMe

– Ez egy rémálom. Ilyen nem történik meg... Nem lenne szabad megtörténnie – nyilatkozta az amerikai ABC hírcsatornának megtörten Heather gyászoló párja, az exkatona Rafael Corral, hozzátéve: veteránként Irakban látott pár szörnyűséget, de sosem gondolta volna, hogy a családjával történik valami hasonló.

Heather pár nappal a tragédia után töltötte volna be a harmincat. Szerettei most online adománygyűjtésbe kezdtek, hogy a család a lehető legtöbb segítséget kapjon az öt (tíz-, nyolc-, hat-, öt- és egyéves) gyermek felnevelésében. Eddig 15 ezer dollár (közel ötmillió forint) gyűlt össze.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek