Megrázó

Felfoghatatlan: Kórházból tartott hazafelé a TikTok-sztár, amikor halálra gázolták

Bors

Létrehozva: 2022.02.05.

Szerető családját és egyetlen kisfiát hagyta hátra a brutális balesetben elhunyt kórházi alkalmazott. Csupán három hónapja ült motorra az influenszer.

Forrás: Twitter

Egy kórházi technikusként dolgozó TikTok-sztár meghalt egy cserbenhagyásos gázolást követően. Leonardo Gil szívszorító halála az egész családját megrázta.

A fiatal férfi múlt héten kedden este fejezte be utoljára a műszakját a floridai kórházban, majd szokásához híven felpattant a motorjára. Leonardo már hazafelé tartott, amikor egy terepjáró elgázolta és sorsára hagyta.

Gil nagynénje elmondta, hogy unokaöccse addig maradt fekve a földön, amíg egy járókelő rá nem talált és ki nem hívta a mentősöket. Ezután a Jack Memorial Kórházba szállították, ahol az orvosok már nem tehettek érte semmit, csak a halál beálltának az idejét tudták megállapítani.

Adománygyűjtésbe kezdett a gyászoló család, hogy fedezni tudják a temetés költségeit. Mint írták: nem voltak felkészülve ennek a szerető, kedves, önzetlen fiatalembernek az elvesztésére. A GoFundMe oldalán egyébként már több mint 45 00 dollárt (több mint 14,3 millió forint) gyűjtöttek össze a temetésére.

- Egy nagyon szerető, összetartó családot hagyott hátra, beleértve a kisfiát is – írták a bejegyzésben.

Egyébként Gil nagyon népszerű volt a TikTok-oldalán, több mint 196 000 követővel bírt. Gyakran posztolt videókat a kórházban végzett munkájáról.

A rendőrség is megerősítette, hogy Leonardo Gil szabályosan közlekedett, amikor a terepjáró váratlanul elé kanyarodott egy kereszteződésben, még a kórház közelében. Azt is megerősítették, hogy a sofőr nagyon komoly vádakkal néz majd szembe.

Gil családja le van sújtva, unokahúga, Delia Acosta elmondta, hogy nagybátyjának csak három hónapja volt meg a motorja, mielőtt meghalt.

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek