Tragédia

Holtan találták a fiatal sportolónőt, szörnyű, ami történt

Létrehozva: 2022.02.05.

A téli olimpia előtt eltűnt a válogatott síakrobata, már csak a holtteste került elő.

Brittany George 2017 óta volt az ausztrál válogatott síakrobatája, egészen 2020-ig számos világversenyen képviselte hazáját, bár érmet nem nyert, de mindig előkelő helyen, általában az első öt között végzett - írta a Daily Mail

 A pekingi téli olimpiára azonban nem jutott ki, mert súlyos hátsérülése miatt kénytelen volt visszavonulni. Ezután a 24 éves lány súlyos depresszióba esett, mivel egész életét a sportnak szentelte, haszontalannak érezte magát. Eltűnése előtt három hónappal egy podcastban beszélt lelki vívódásairól, hogy sosem volt a sporton kívüli alternatívája, most kell megtalálnia helyét a civil életben. 

Napi 10-12 órát sportoltam, csak az edzőm, a pálya és a sporttársaim léteztek. Nem ember voltam, hanem sportoló.

- mondta a műsorban Brittany.

Január 21-én jelentették be a rendőrségnek, hogy eltűnt a nyugat-ausztráliai Ascotból. Szemtanúk szerint egy 2009-es Mazda 2-essel hajtott el. Január 27-én megtalálták a lány holtestét, a jelek szerint öngyilkos lett. 

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek