Gyilkosság

„Könyörgöm, négy gyerekem van” – kérlelte gyilkosát a családanya

Létrehozva: 2022.02.21.

Módosítva: 2022.02.23.

A gyilkos egy erdős területen szabadult meg áldozata holttestétől.

A pennsylvaniai rendőrség péntek óta tartja fogja óvadék nélkül azt a férfit, akit sofőrje meggyilkolásával gyanúsítanak - írja a Crime Online.

Christine Spicuzza autójában fedélzeti kamera is működött, aminek felvételei szerint az általa felvett utas, a 22 éves Calvin Crew közös útjuk kezdete után 10 perccel

fegyvert szegezett az asszonyra, aki folyamatosan azért könyörgött, hogy hagyja meg az életét

- a férfi persze hamarosan kikapcsolta az őket rögzítő berendezést. A helyi zsaruk alig 24 órával azután, hogy a 38 éves nő felvette utasát, meg is találták Spicuzza hulláját - a kocsija valamivel korábban lett meg: hiányzott belőle a kamera, de a hölgy retiküljéhez nem nyúltak.

Sokkoló felvételek

Csütörtökön azonban csak meglett a kamera, a felvett képkockákon pedig jól hallható, ahogyan Spicuzza esedezik a férfi előtt:

"Könyörgök magának! Nekem négy gyerekem van!"

- mire a férfi csak annyit mondott: "Ha azt teszi, amit mondok, minden rendben lesz". Nem sokkal később azonban mégis hidegvérrel végzett a nővel.

Ki is fosztotta áldozatát

Crew, mielőtt végzett volna sofőrével, még számos ATM automatából vetetett fel pénzt a nővel, így a hatóságok nemcsak emberöléssel és bizonyíték eltűntetésével, de rablással is vádolják a férfit.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek