Gyilkosság

Leszúrta kislányát egy nő, azt mondta, hogy Spongyabob utasította rá

Címkék
gyilkosság

Létrehozva: 2022.02.09.

A 22 éves nő halálra késelte hároméves kislányát, majd a szemeteszsákba rejtette a holttestet. A rendőröknek azt állította, hogy a rajzfilmfigura utasította erre.

Az Egyesült Államok Michigan államában történt az elképesztő eset. Justine Johnson kislányával épp a Spongyabob kockanadrág rajzfilmet nézte, mikor úgy érezte, hogy a tévéből kiszól neki a figura és arra utasítja, hogy ölje meg saját gyermekét. A nő a rendőröknek azt mondta, hogy a karakter meg is fenyegette, hogy ha nem teszi, mindkettőjükkel végezni fog. A nyomozás során kiderült, hogy a tettes ugyan épp nem állt droghatás alatt, de súlyos heroinelvonási tünetei voltak, és alváshiányban szenvedett – írta a Daily Star. A szörnyű gyilkosság még tavaly szeptember 16-án történt, az azóta börtönben lévő nő a február 4-ei tárgyalásán azt állította, hogy az egészből  semmire sem emlékszik. 

A meghallgatáson a helyi gyermekvédelmi szervezet nyomozója elmondta, hogy Justine gyermekével azelőtt anyjával élt, a gyilkosság napján költöztek el. A nő mielőtt elkövette volna a borzasztó tettet, kiment a közeli temetőbe, ezután öngyilkos próbált lenni. Két héttel azelőtt hagyott fel a drogozással, az elvonási tünetek miatt kényszerképzetek gyötörték és alig tudott aludni. Justine bátyja, Knesley a bíróságon elmondta, hogy aznap reggel mikor munkába indult testvére nem tűnt zavartnak. Hazatérve már csak 17 éves öccsét találta otthon, akivel Justine és a kis Sutton keresésére indultak. Az új lakcímükön a hátsó szobában egy szemeteszsákot találtak, amiből apró végtagok lógtak ki. 

Odarohantam Knesley-hez, és azonnal elmondtam, hogy mit láttam, de ő nem hitte el, azt hitte, hogy viccelek. 

– mondta a fiatal srác. 

Mikor kinyitották a zsákot, unokahúguk élettelen testét találták meg benne, azonnal hívták a 911-et. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek