TikTok

Megdöbbentő vírusvideó terjed a neten: Kitálalt a szexi tetovált modell

Létrehozva: 2022.02.24.

A test bizonyos részeire varratni rettenetesen fájdalmas.

A fájdalomküszöb egyénenként eltérő, bizonyos testtájak azonban szinte mindenkinél kiverik a biztosítékot. A legfájdalmasabb pontok a testen általában azok a helyek ahol a bőr „vékonyabb” például a bicepsz és comb belső része, az ágyékhoz közeli pontok, a hónalj. Egy amerikai influenszer, most megmutatta, a test melyik pontján a legfájdalmasabb a tetoválás készítése. 

Angela Mazzanti amerikai blogger, akinek szinte egész testét, de még a tenyerét is tetoválás borítja, legújabb videójában felfedte a titkot és elmondta, hogy melyek azok a testrészek, ahol a legfájdalmasabb a tetoválás. 

@angelamazzanti A lot of y’all asked for a most and least painful spots to get tattoos! Here’s mine personally what we’re the easiest and worst for you?! #tattoos ♬ EAT SPIT - Royal & the Serpent

A szexi tetovált lány szerint a legfájdalmasabb területek közé tartozik a tenyér és az ujjak belső oldala. Ezenkívül éles fájdalmat érzett, miközben a hónalját tetoválták. De még őt is megviselte és alig bírta ki, amikor a kulcscsontján és a térdén dolgozott a tetoválóművész.

Ezek a területeken azért fáj jobban a tetoválás mivel „nincs annyi zsír körülötte, vagy izom”, így a tűt jobban  érezed, mint máshol.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek