Döbbenet

Mellbevágó: a jeges folyóba dobta gyönyörű kisfiát az apja

Bors

Létrehozva: 2022.02.09.

A család már a második gyermekét várta, amikor elveszítették a kisfiút. A tragédiát az okozta, hogy a családfő felhagyott a gyógyszerei szedésével.

Zakari William Bennett-Eko 11 hónapos korában halt meg,

Forrás: Twitter

Megtörten mesélt kisfia elvesztéséről egy édesanya. Zakari William Bennett-Eko 11 hónapos korában halt meg, amikor az apja bedobta őt az Irwell folyóba Radcliffeben.

A férfi babakocsiban vitte sétálni kisgyermekét a folyópartra, aminek két szemtanúja is volt, akik később riasztották a hatóságot. Zakari összesen 45 percig volt a vízben, mielőtt a Royal Bolton kórházba szállították. Az orvosok azonban nem tehettek érte semmit, halottnak nyilvánították.

A tragédia idején Bennett-Eko kábítószer okozta pszichózisban és figyelemhiányos hiperaktivitási zavarban (ADHD) szenvedett, ami miatt gyógyszereket is szedett. Zakari édesanyja, Emma Blood elmondta, hogy ő és Bennett-Eko nagyon boldogok voltak, amikor kisfiuk megszületett.

„Ő volt a legszebb kisfiú. Mindketten beleszerettünk. Igazán büszke pillanat volt, amikor mindketten bejegyeztük a szülést, és a nevünk szerepelt a bizonyítványon, mint a szülei. A kapcsolatunk eleinte jó volt, és sok időt töltöttünk együtt, bár tisztában voltam vele, hogy mentális betegségben szenved” - kezdte a Mirrornak a gyászoló édesanya.

A tragédiához vezető intő jelek egyébként már korábban elkezdtek felbukkanni. Amikor Zakari három hónapos volt, Ms. Blood megtudta, hogy ismét terhes, de ezúttal egy kislánnyal. Elmondása szerint Bennett-Eko örült neki, de ekkorra már kezdett aggódni partnere viselkedése miatt. De azt még csak nem is sejtette, hogy párja felhagyott a gyógyszerei szedésével, ami végül a szörnyű tragédiához vezetett.

Duncan Thorpe, a rendőrség vezető civil nyomozótisztje elmondta, hogy kihallgatásakor Bennett-Eko elismerte, hogy a fiát a vízbe dobta. Charlie Wilson patológus szerint Zakari halálának oka a hideg vízbe való fulladás volt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek