Tragédia

Nem tudtam megmenteni őket – első házassági évfordulóján helyezik örök nyugalomra az édesanyát és 9 hónapos fiát

Bors

Létrehozva: 2022.03.30.

A borzasztó eset megelőzhető lett volna, ha a család körültekintőbb. A kórház garázsában hunyt el gyermekével az újdonsült édesanya.

Forrás: Twitter

Borzalmas tragédia szakított szét egy boldog családot. Ráadásul a baj megelőzhető lett volna, ha sokkal óvatosabbak…

Az egész azzal kezdődött, hogy Kellye Weathersby-Canty bevitte az édesanyját a detroiti Harper Kórházba. Abban is megegyeztek, hogy a rendelés végén majd érte megy kocsival. A két nővel tartott Kellye 9 hónapos kisfia, Kannan is, akit a nő egy percre sem akart magára hagyni.

Ám amikor délután az idősebb hölgy fel akarta hívta lányát, nem vette fel neki a telefont, sehogy sem tudta elérni. Nem habozva Kellye férjét tárcsázta, DeMarray Cantyt, aki történetesen a Wayne megyei seriffhelyettes.

DeMarray egyből a kórházba rohant, hogy megkeresse élete szerelmét. A parkolóban ugyan megtalálta az autóban az anyukát és a kisbabát, de akkor már késő volt.

– Először úgy tűnt, hogy alszik, ezért csak bekopogtam az ablakon. A járókelők segítségével törtem be az üveget. Felemeltem, és az arcomat az arcához érintettem, de hideg volt. Magamhoz szorítottam és csak ringattam – emlékezett vissza a drámai pillanatokra a seriffhelyettes.

– Nem tudtam megmenteni őket. Tudom, hogy soha nem leszek ugyanaz. A családunk még csak most lett teljes – zokogta a gyászoló férj.

A CrimeOnline információi szerint körülbelül egy évvel ezelőtt vásároltak egy használt autót, aminek a hátulja megsérült. Bár Kellye és a férje azt hitték, hogy a kár csak szépséghibát okozott, a jelentések szerint a kipufogórendszer is megsérült, ami miatt a gázok beszivárogtak az autóba.

A pár első házassági évfordulója április 1-jén lett volna. Ezen a napon helyezik örök nyugalomra az édesanyát és fiát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek