Baleset

Brutális baleset történt Budapesten: a vétlen sofőr súlyosan megsérült

Címkék
frissbaleset

Létrehozva: 2022.03.01.

Módosítva: 2022.03.01.

Két BMW rohant egymásnak.

Forrás: Baleset-info

Összeütközött két személyautó Budapest XX. kerületében, Vécsey utcában, a Pöltenberg utcánál. A karambol következtében kitört egy villanyoszlop. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. 

A Baleset-info információi alapján két BMW ütközött az egyenrangú kereszteződésben. Az egyik BMW a Pöltenberg utcán haladt Kispest felé, amikor a Vécsey utcán a Nagysándor József utca irányából érkező másik BMW nem adta meg részére a jobbkezet. Az ütközése hatására a vétlen BMW megpördült volna, de ekkor a két jármű hátsó része újból összeütközött, majd az okozó BMW a járdára hajtott és a sarki ház kerítésének csapódott, valamint kidöntötte a szintén a sarkon álló beton villanyoszlopot.

A vétlen BMW-t vezető nő súlyos nyaki sérülést szenvedett (valószínűleg azért, mert nem használta a biztonsági övét, a kormánylégzsák emiatt nem is nyílt ki), őt a mentőszolgálat munkatársai a Merényi Gusztáv kórházba szállították, két utasa nem sérült meg Az okozó járműben pedig a négy utasból ketten sérültek meg könnyebben.

Képeket a balesetről a Baleset-info oldalán találhatnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek