Betegség

"Hihetetlen jószívű és gyönyörű volt" - egy hét alatt elragadta a rák a 32 éves nőt

Címkék
frissrákos

Létrehozva: 2022.03.03.

Éppen az esküvőjére készült, amikor a tragédia történt.

Sabrina Mitchell csak 32 éves volt, amikor az esküvője előtt nem sokkal életét vesztette. Sabrinánál a halála előtt egy héttel diagnosztizáltak gyomor- és méhrákot. Az orvosok akkor azt jósolták neki, hogy még két évig élhet. 

Sabrina korábban veseelégtelenségben szenvedett, átültetésre szorult. Az édesanyja, Dawn adta oda neki az egyik veséjét. A transzplantáció után Sabrinának egész életére immunszuppresszánsokat írtak fel, hogy teste stabil maradjon a transzplantáció után.

2020-ban annyira félt, hogy elkapja a koronavírust, hogy elzárkózott, ám ez sem segített és megbetegedett. 2022 februárjában egy kivizsgálás során derült ki, hogy daganat fejlődött a gyomrában és a méhében. Az orvosok megmondták neki, hogy nem lehet műteni. A diagnózis után egy héttel azonban feladta a harcot a szervezete.

"Sabrina órák alatt lett egyre rosszabbul, és a karjaim közé omlott. Leállt a szíve, 25 percig próbálták újraéleszteni. A szüleivel az utolsó öt percben fogtuk a kezét, mígnem úgy döntöttek, hogy abbahagyják, nem tudták folytatni" - mesélte Sabrina párja.

"Hihetetlenül jószívű és gyönörű volt. Teljesen összetörtem" - tette hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek